COMUNICAT DE PREMSA RÀDIO LA MINA



RÀDIO LA MINA fa 30 anys.
ASJMI, l’Associació de Serveis Juvenils la Mina, ja fa 30 anys que gestiona el projecte de ràdio,  des de 1984,

L’Associació de Serveis Juvenils la Mina, aquest any celebra aquestes tres dècades de gestió de l’única emissora de ràdio que existeix a Sant Adrià.  
Ràdio la Mina emet en el 102.5 de la FM, amb emissions ininterrompudament des de 1984,.  
Emetem les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Però d’acord amb les nus temps i noves tecnologies, la ràdio també emet via online (http://www.eldialdigital.com/fichero_emision/ràdiolamina.m3u).

L’ASSOCIACIÓ, qui som i que fem.
ASJMI és una entitat sense ànim de lucre, que ha destinat els seus esforços al llarg dels anys, al foment, la promoció i la realització de serveis educatius mitjançant propostes associatives, recreatives, ocupacionals, esportives i culturals. Som una entitat que, des de sempre, ens hem integrat en el mon associatiu de la ciutat.
Tot això, amb la realització de cursos gratuïts per a tècnics de ràdio, locutors … donant una formació amb sortida laboral a moltes persones de la comarca.
També hem realitzat colònies i tallers, en el conjunt d’un projecte educatiu de crear hàbits socialitzadors … I com no, el seu projecte principal, que dona paraigües a totes les activitats que realitza l’associació i, que és el taller de ràdio, més conegut com a ràdio la Mina.

L’actual equip de ràdio la Mina,  volem donar el nostre agraïment a tots els voluntaris i voluntàries que durant aquestes tres dècades han passat per la ràdio.

VIABILITAT, problemes per subsistir
Al llarg d’aquests 30 anys, hi ha hagut situacions de tots colors, però ja fa mesos que patim una greu i dificultosa situació econòmica, que pot comportar el nostre tancament.
En aquesta línia hem iniciat una campanya de recerca de mecenatge per la ràdio.
Com a entitat sense afany de lucre que som, podem oferir a les empreses i particulars que  desitgin patrocinar-nos, el gaudir de beneficis i incentius fiscals molt avantatjosos.
Si algú esta interessat en rebre informació sobre les nostres tarifes i/o els detalls per a ser patrocinador, pot enviar un correu electrònic a gestio@radiolamina.com
Agraïm especialment el mecenatge d’ECOPARC del MEDITERRANI SA, qui per segon any consecutiu, patrocina un programa matinal a Ràdio la Mina.
En contrapartida hem de dir, que l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs NO ha vist factible la celebració d’un conveni de col·laboració entre el consistori i ràdio la Mina, el qual hagés estat sens dubte, un flotador a l’actual situació econòmica de l’emissora.

PARTICIPA-HI, com tu Vulguis
Com ja sabeu, som un servei de comunicació comarcal que treballa pel Barcelonès Nord, som un mitjà de proximitat i, 30 anys d’experiència ens avalen, i ens han convertit en un referent informatiu i comunicatiu de la zona. Aquesta reputació sens dubte,  ens l’hem guanyada a pols al llarg dels anys.
En aquests 30 anys, hem donat veu a totes aquelles persones, veïns, entitats i col·lectius que ho han desitjat, amb la realització d’entrevistes, creació d’espais d’emissió,  retransmissions d’activitats ....
Tu també pots participar-hi. Vine i explica’ns la teva idea.


Finalment dir-vos, que si el temps acompanya i l’economia ens ho permet, aquesta tardor realitzarem diversos actes de celebració pels 30 anys de ràdio la Mina.

L’equip de Radio la Mina

Entrades populars